Waarom ProbinSpecialistische kennis in een uniek bedrijf

Gewoon dichtbij

Met 2 Probin verkooppunten (Roden en Delfzijl ) en 22 verkooplocaties in Noordoost-Nederland binnen de Olijslager Groep zijn we altijd in de buurt. Bovendien staan we met de kennis en ervaring van onze 25 buitendienst collega’s letterlijk naast de vakman om oplossingen te bieden.

Snelle levering

Door een optimaal transportnetwerk met nachtdistributie zijn we in staat om binnen 24 uur overal in Noord-Nederland te leveren. Producten die wij niet zelf op voorraad hebben, kunnen over het algemeen binnen 2 werkdagen worden geleverd door de nauwe samenwerking met onze leveranciers.

Oplossingsgericht

Onze medewerkers begrijpen wat de vakman bezighoudt. Met onze kennis en ervaring leveren we geen producten maar oplossingen voor problemen. Daarbij komen we vaak op locatie om ter plekke de vraag en de oplossing te bespreken en leveren we vrijblijvend een uitgebreid advies.

Betrouwbaar

Sinds de start van ons bedrijf in 1954 staat de Olijslager Groep voor optimale dienstverlening. Betrouwbaarheid in de samenwerking staat voor ons voorop. We doen wat we afspreken en als het even tegenzit, komen we altijd tot een oplossing. Met teleurstellingen bouwen we immers geen relaties. 

Warm welkom

Een samenwerking mag ook leuk en gezellig zijn. Daarom bieden we in iedere vestiging een heerlijke kop verse koffie van onze eigen "Paint it Black" UTZ gecertificeerde koffiebonen.

Totaalleverancier

Als onderdeel van de Olijslager Groep kunnen we met Probin naast onze hoogwaardige technische oplossingen ook een compleet assortiment verf- en non-paint producten (Olijslager), afbouwproducten (Stucshop), industriespecialiteiten (Schriever) en glas (Glaslinq) leveren. Daarnaast verhuren, keuren en onderhouden we gereedschap, klimmateriaal en machines (Olijslager Techniek) en leveren we met OOG Vastgoedadvies dé kennispartner in het verduurzamen van vastgoed.